Suntem o companie de transport dedicata serviciilor pe care le oferim. Impreuna putem transforma orice drum de care aveti nevoie, intr-o calatorie placuta. 

Am ajuns aici cu foarte multa munca, dedicare si o deosebita consideratie acordata calatorilor. De-a lungul anilor, am strans laolalta o echipa frumoasa pe care imi place sa o privesc ca pe o adevarata familie. Impreuna, zi de zi, depunem eforturi sustinute pentru a le putea oferi calatorilor nostri cele mai bune  servicii.

Firma dispune de o logistică bună, de personal cu experientă, factori care asigură o calitate foarte bună a serviciilor prestate și un număr din ce in ce mai mare de clienți.
Societatea iși construieste o noua identitate, stabilindu-și ca valoare de baza orientarea față de nevoile clientului, fapt reflectat prin servicii de înaltă calitate, investiții și dotări tehnice corespunzatoare și respectul sincer in raportul cu clienții și partenerii.

Servicii

Transport door to door

Este un tip de transport comod si simplu pentru client, deoarece toata logistica si circuitul intern sunt gandite si realizate de noi. În transportul privat clientul stabileste timpul, locatia, punctul de plecare si destinatia.

Transport la / de la aeroport

Fie că doresti să fii transportat până la aeroport sau să fii preluat, noi iti putem asigura transportul de la sau la aeroport cu promptitudine și într-o manieră plăcută.

Circuite turistice

Disponibilitatea de care dăm dovadă prin programul nostru vă aduce mult mai aproape de oricare destinație a lumii.

Transport international

Oferim tuturor calatorilor conditii si confort la preturi accesibile pentru orice buzunar. Cursele noastre se efectueaza cu autoturism sau van, timpul petrecut pe drum spre destinatia dorita fiind mult mai scurt.

Transfer auto corporate in Bucuresti

Gata oricand sa-ti oferim servicii de transport local pentru calatorii de afaceri in/din Bucuresti. Cu serviciile noastre beneficiezi de o masina eleganta, sigura si confortabila condusa de un sofer vorbitor de limba engleza cu experienta in servicii de transport corporate.

Evenimente, team building, conferinte

Oferta pentru evenimentul tau business sau privat! Serviciul nostru de inchiriere auto cu sofer in Romania include auto de calitate din diverse clase, soferi cu atestat vorbitori de limba engleza cu experienta si combustibil in limita a 200 Km pe zi. In acest mod, experienta ta va fi confortabila, sigura, relaxanta si la un pret accesibil.